Hero Image
Hero Wave

MEISTÄ

ALUSTAPALVELU VENEKYYDEILLE

Haluamme mahdollistaa pääsyn vesille ja saaristoon kaikille, myös veneettömille. 


Bout on alusta venematkojen löytämiseen ja tarjoamiseen. Jos haluat matkustaa vesiteitse, on Bout oikea palvelu sinulle. Kerro meille toiveesi, niin teemme parhaamme, jotta saamme toivotun matkan järjestettyä!

TILAA RISTEILY

TILAA RISTEILY

Ei venettä? Ei kokemusta veneilystä? Ei ongelmaa! Varaa yksityinen matka tai risteily vain muutamalla klikkauksella. Pätevät kapteenit vievät sinut merelliselle matkalle!

LATAA SOVELLUS

LATAA SOVELLUS

Aloita lataamalla sovellus joko App Storesta tai Google Play -kaupasta:
Sovelluksen kautta voit tilata venekyytejä eri nouto- ja jättöpisteiden väliltä.

 

192

SOVELLUS

Lataa sovellus ja tilaa seuraava venekyytisi. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajantasalla! 

 

Sovelluksen kautta voit tilata venekyytejä eri nouto- ja jättöpisteiden välillä. Kotimaan kaupunkeja ovat tällä hetkellä Helsinki, Espoo, Sipoo, Porvoo, Pyhtää ja Hamina. Uusia kaupunkeja julkistamme pian!

Hero Image

RYHDY KAPTEENIKSI

Ota yhteyttä captains@bout.fi ja kerromme lisätietoja, miten pääset tienaamaan samalla kun veneilet.

HALUATKO NÄHDÄ MEIDÄT KAUPUNGISSASI?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan mitä on tehtävissä. Upeita merellisiä kohteita on joka puolella maailmaa ja haluamme, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan niistä.

OTA YHTEYTTÄ

Bout Oy Ab c/o A Grid PL13100 00076 Aalto info@bout.fi

Image

UKK

Kaikki alkoi vuonna 2018, kun palvelua pilotoitiin Helsingissä ja Espoossa, jossa testaus jatkui vuonna 2019. Vuonna 2020 Tukholmassa tehtiin ensimmäinen kansainvälinen pilotointi. Kesällä 2022 palvelumme on käytettävissä Helsingissä, Espoossa, Sipoossa, Porvoossa, Pyhtäällä, Haminassa sekä Tukholmassa. Lisää kaupunkeja julkaistaan pian! Ota meihin yhteyttä info@bout.fi, mikäli haluat palvelun saapuvan sinun kaupunkiin!

Palvelussa olevien kapteenien on täytettävä kaikki lainsäädännön vaatimukset voidakseen tarjota palveluja alustan kautta. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että matkustajat saavat parhaan mahdollisen palvelun. Sovelluksessa matkustajat ja kapteenit arvostelevat toisensa. Näin pystymme seuraamaan palautteita ja varmistamaan, että sopimattomasti toimivat käyttäjät eivät voi käyttää palvelua.

Logo

© 2022 by Bout